17 Ocak 2012 Salı

2011-2012 SONBAHAR KIŞ ALIŞVERİŞ TURLARI



Bayanlar hepimizin dört gözle beklediği indirimler 2 haftadır yoğun bir şekilde devam ediyor. Havalarında soğuk gitmesiyle birlikte AVM’ler adeta bayram yeri gibi. 2011-2012 Sonbahar-Kış sezonunda gerek sezonda gerekse indirimlerde aldığım ve fotoğraflarını bulabildiğim birkaç parçayı sizlerle paylaşmak istiyorum.


Ceketler ile başlıyalım. Bu trenchcoat u ipekyoldan severek aldım ve bahar günlerinde kullandım. Hatırlayacaksınız buna çok benzer içi leopar desenli bir modeli daha var ipekyolun bu sezon, ben düzünü tercih ettim.


Gri blazer ceketi gördüğümde adeta vurulmuştum, fotoğraftan her ne kadar kumaş detayı anlaşılmasa da görenler bilir çok farklı bir kumaşı var, soğolsunlar görümcelerim bana bu blazeri kasımda doğum günü hediyesi olarak aldılar.



Ne zamandır kaşe eteklerle giyebileceğim, kısa, siyah ceket arayışı içerisindeydim. Geçtiğimiz Pazar ipekyola uğrayınca bu ceket hemen dikkatimi çekti, tesadüfen tek kalmış ve tamda benim bedenimdi, hiç kaçırmadan %50 indirimden faydalanarak gardırobuma ekledim J



Fotoğraftaki hırkanın ise mavi rengini aldım bir de pembesi vardı, arada kaldım fakat sonunda eşimin de yardımıyla maviyi seçtim. Kumaş etek veya pantolonlar ile hoş duruyor. Bu parçada yine ipekyoldan.



Paylaşacağım son ipekyol parçam ise görmüş olduğunuz puantiyeli bluz, yalnız bu bluzun dizaltı tuniğini aldım ben, tesettürlü bayanlar için uzun kollu tunik önemli bir parça. Bahar veya yazın beyaz pantolon ile kombinlemeyi düşünüyorum kendilerini J



Siyah elbise ise romandan, bu elbisenin zümrüt yeşilini almayı tercih ettim, kuzenimin kınası için almıştım fakat giymek nasip olmadı. Severek aldığım bir elbise.




Bursaya son gidişimde Zaraya uğramadan dönmedim tabi J Yine uzun kollu,  siyah biyeli kırık beyaz tuniği bulunca kaçırmadım. Yine zaradan aldığım kemer ile kombinledim.

Umarım sizlere bir fikir verebilmişimdir. Keyifli alışverişler bayanlar J



8 yorum:

  1. canım ben geldim
    güzel fikirler teşekkürler
    bana da beklerim
    :))))))))

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiiiin:) Ekledim bende seni, eline sağlık...

    YanıtlaSil
  3. ama ama fiyatları nerde bunlarınnn :) trençkotu ben de beğendim bir de siyah hırkayı, hani senin mavisini aldığın ;) güzel bir paylaşım olmuş Hilal.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Balık hafızalı olduğumdan fiyatları net hatırlamıyorum malesef :( Ama indirimdekiler uygundu. Rica ederim buarada...

    YanıtlaSil
  5. siyah cekete bayıldım,gülegüle kullan,güzel günlerde,sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun... :)

    YanıtlaSil
  7. fuşya puantiyeli bluz harika...Kumaşını bulup dikmem lazım.:)))

    YanıtlaSil
  8. En güzeli insanın kendi dikmesi:)

    YanıtlaSil