29 Mayıs 2012 Salı

1 DÜĞÜN 4 KOMBİN



Uzun bir aradan sonra merhaba… Ne zamandır sesim soluğum çıkmıyor biliyorum ama yoğun günler geçirdiğimi belirteyim hemen. Bilenler bilirler kendi şirketimizde İnsan Kaynakları yöneticisiyim ve bu günlerde çok yoğunum. Bunun dışında yine bilenler bilirler Mah-i Nev Kaftan ve Kına Organizasyonun da kurucusuyum, anlayacağınız gündüzleri işyerinde akşamları Home Office durmadan çalışıyorum. Mah-i Nev i merak edenler buradan ve buradan bakabilirler. Mah-i Nev le ilgili yakında daha ayrıntılı bir paylaşımım olacak inşallah. Bunun dışında geçen hafta babannemi kaybettik L 1 hafta bursadaydım, yokluğuna hala inanamıyorum sanki bursaya gidince görecekmişim gibi geliyor L Allah mekanını cennet etsin, dualarınızı esirgemeyin. Başsağlığı için arayan soran tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim. Fakat her şeye rağmen hayat devam ediyor…

Eşimin kuzeni bursa’dan gelin aldı anlayacağınız birdim iki olduk Bursalı gelin olarak J Düğüne giderken görümcelerimle kapıda denk geldik hemen fotoğraf çektim. Biliyorsunuz dört görümcem var, biri yok bu fotoğraflarda en kısa zamanda onun kombinini de yayınlayacağım.




Benden başlayalım o zaman. Benim kombinim düğüne bir saat kala oluştu inanın. Cenaze dolayısı ile düğüne bir hazırlık yapmadım. Bursadan dönerken yolda gardrobumu gözümde canlandırmaya çalıştım ve görmüş olduğunuz ceketim aklıma geldi. Bu ceketi evlenmeden önce H&M den isviçreden almıştım. Görünce hoşuma gitmişti bir yeri gelir diye almıştım ve ilk defa bu düğüne nasip oldu. Kemer ise ipekyoldan aldığım bir elbisenin, onu da bu kombinde kullandım. Etek ise batikten sadece 40 TL ye indirimden aldığım şifon uçuş uçuş bir etek. Günlük kullanırım diye almıştım ama düğün için de çok şık durdu. Etekten memnun kalınca yeşil ve pembesini de aldım hatta J Ayakkabılarım çıkmamış ama onlar da gümüş saten üzeri taşlı açık ayakkabı, portföyüm de aynı şekilde gümüş rengi saten üzeri taş işlemeli.




En küçük görümcem Asude ile devam edeyim. Asudenin eteği, bluzu ve portföyü İpekyolun yeni sezonundan. Eteğin aslında yırtmacı var ama orasını terziye verip içine astar diktirerek kapattırdı. Ceketi Twist. Ayakkabısını görmüyorsunuz, örtüsünün renginde Zaradan.



Sıra geldi Sabahate. Sabahatin ceketi Twistten ancak pembe tül ve taş işlemesini sonradan yaptırdı. Sabahatte benim gibi ceketi daha önce görüp beğenip yeri gelir kullanabilirim diye almıştı, gördüğünüz gibi yeri geldi ve çok ta hoş durdu. Eteği ise özel dikim. Portföyü Accessorize. Portföyünü ve şalını ince şerit taş ile işledi ki ceketi ile bir bütünlük olsun. Ayakkabıları siyah saten Nine West.



Zeliha, Gülsüm Rana’nın annesi ve en büyük görümcem. Ceketi ve eteği ipekyol’dan. Örtüsü Pierre Cardin. Gülsüm Rana’nın elbisesi ise teyzelerinin Arabistan’dan umreden getirdiği ve markasını şuan hatırlayamadığım hediyeleri.




Benden şimdilik bu kadar. Biliyorum daha Amerika postlarımı bekliyorsunuz devamı en yakın zamanda gelecek J




Maşallah demeyi unutmayın ;)
Özlemişim buraya yazmayı….

16 yorum:

  1. Hilalcim cok begendim kombinini cok guzelsin.opuyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ben de öptüm

      Sil
  2. Başın sağolsun canım. Rabbim sabır versin hepiniz çok şıksınız senin ceketine ve sabahat hanımın ceketine bayıldım :) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hepimiz adına. Takibe aldım seni :)

      Sil
  3. Öncelikle başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inş...
    Hepinizin kombinleri birbirinden şık çok hoş, inş bir gün bana da böyle güzel kapanmak nasip olur:)

    Sevgilerimle
    Süm

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Amin inşallah istedikten sonra neden kapanmayasınız ki. Allah gönlünüze göre versin :)

      Sil
  4. merhaba ilkdefa sana yorum bırakıyorum çok şıksınız kocaman bir MAŞALLAH...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Yorumun ve maşallahın için teşekkür ederiz. Buarada annem tarafı da gürcüdür :-)

      Sil
  5. Merhabalar, kombinler çok hoş :) asude hanım'ın üzerindeki hırka da mı ipekyoldan acaba ? çok güzel gözüküyor ben de mezuniyetim için düşünüyorum o tarz bir kombin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :-)
      Asudenin hırkası twistin geçen sezonundan. Ama bu tarz dantel hırkalar cok var bulamazsanız kumaş alıp diktirmeyi düşünebilirsiniz... İltifatlarınız için teşekkür ederiz...

      Sil
  6. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin inşAllah.
    Kombinleriniz çok hoş, batiğin o eteklerini gördüm indirime girerse üzülürüm diye almamıştım. Şimdi heyecnala o eteklerin indirime girmesini bekliyorumm :)
    Görümcelerinize ve size kocaman bir maşAllah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eteği indirimden aldım zaten, bir bakın derim. Sevgiler...

      Sil
  7. vay vay bu ne güzellik. Kıyafetlerinize bayıldım hepiniz harikasınız Maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederiz Selda hanım :) Sevgiler...

      Sil
  8. söylemeden geçemeyeceğim.bakmaktan sıkılmadım çok şık 4 bayana.maşallah..

    YanıtlaSil