1 Mart 2012 Perşembe

İSVİÇRE ZİYARETİ




MeRHABA ARKADAŞLAR
Biliyorum son zamanlarda blogumu ihmal ettim. Sebebi denizliye taşındığımdan beri kışları baş gösteren alerjim.  Tam kurtuldum derken tekrar ediyor rahatsızlığım. Onun dışında bu yıl ne kadar grip virüsü varsa hepsi bana uğradı, derken ben 1-2 aydır rahatsızım. İnşallah biter artık, dualarınızı bekliyorum…
Cumartesi isviçreye ailemin yanına ziyarete gidiyorum inşallah. 1 Hafta yokum buralarda. Bol bol fotoğraf çekip gelmeyi planlıyorum.
Görmüş olduğunuz bu fotoğraflar ise geçen yıldan ama maalesef cep telefonu ile çekildiği için kalitesi çok düşük. Ona rağmen harika yerler olduğu için manzara güzel J Hepinizin isviçrenin doğasını gidip görmenizi isterim. Küçük şirin 1 haftada rahatlıkla gezilebilecek bir ülke, üstelik bilet ve konaklama ücretleri de birçok ülkeye göre makul. Yurt dışı tatil düşüneniniz varsa tavsiye ederim. Sormak istedikleriniz varsa da çekinmeden msj atın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benden şimdilik bu kadar…






Döndüğümde görüşmek üzere hoşçakalın sevgili arkadaşlarım…

11 yorum:

  1. Fotoğraflar harika Hilal Hanım, gidilip görülesi bir ülke. Size hayırlı yolculuklar, hayırlısıyla gider gelirsiniz İnşAllah.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, amin :-) Size de nasip olur inşallah...

      Sil
  2. Buram buram yeşillik :) Geçmiş olsun bu arada :) hayırlı yolculuklar :)

    YanıtlaSil
  3. cennetten bir köşe sanki, bakmaya doyamadım..

    YanıtlaSil
  4. ayy bayıldım resimlere yaa Rabbim ne kadar güzel yaratmış.. size hayırlı yolculuklar hilal hanım gezinin ayrıntılarınıda paylaşırsanız sevirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayşe hanım. Yeni döndüm, en yakın zamanda paylaşımlarım olacak gezimle ilgili... Hoşçakalın

      Sil
  5. Manzara cok güzel! havasi da ne kadar iyidir... :) Isvicrenin neresine gidiyorsunuz? Ben iki yil önce gitmistim, coook begendim, cok temiz havasi var. dogasi cok güzel, temiz... Blogunuz da cok güzel, eski yazilariniza da bi göz aticam ;))

    YanıtlaSil
  6. Ailem Schaffhausende yaşıyor, kardeşlerimde Zürihte, oralara gittim son ziyaretimde. Onun dışında heryerini gezdim diyebilirim, zaten bir avuç toprak :) Güzeldir isviçre dediğiniz gibi tam gezilecek bir yer.
    Teşekkür ederim buarada:)

    YanıtlaSil
  7. guzel gorunuyor gidip gormek isterim ama sanirim vize lazim avrupa ulkesi olmadigi için , fransiz vatandasiyim aslinda normalde istedigim ulkeye sorunsuz gidebiliyorum ama isviçreyi bilmiyorum bi arastirmam lazim resimler için tesekkurler :)

    YanıtlaSil